Η σηματοδότηση στην Αγίου Γεωργίου

Το κομμάτι της οδού Αγ. Γεωργίου από το ύψος της Νίκης μέχρι την Ολύμπου έχει καταστεί λίαν επικίνδυνο για τους οδηγούς ελλείψει σηματοδότησης.

Πιο συγκεκριμένα:  Η οδός Αγίου Γεωργίου ξεκινάει ως μονόδρομος από την οδό Καποδιστρίου. Ακολούθως όμως μετά την διασταύρωσή της με την οδό Νίκης γίνεται οδός διπλής κατεύθυνσης, χωρίς όμως να υπάρχει σήμανση ότι από δρόμος μονής κατεύθυνσης μετατρέπεται σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης.

Το αποτέλεσμα είναι οι κινούμενοι οδηγοί επί της οδού Αγίου Γεωργίου μετά την διασταύρωσή της με την οδό Νίκης με κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Στάδιο, να νομίζουν ότι τα αντιθέτως ερχόμενα οχήματα κινούνται παρανόμως, με συνέπεια να υπάρχουν συχνοί διαπληκτισμοί και ατυχήματα.

Ο Σύλλογος ζήτησε από τον Δήμο να τοποθετήσει σήμα διπλής κατεύθυνσης και  στο αριστερό και στο δεξιό πεζοδρόμιο στην οδό Αγίου Γεωργίου στη διασταύρωση με την οδό Νίκης (όπως έχει τοποθετηθεί ήδη στη διασταύρωση Γκιώνας και Αγίου Γεωργίου-ένθετη φωτογραφία) για να ενημερώνονται οι οδηγοί για την αλλαγή  της κίνησης στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού από δρόμο μονής σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης.